Web Analytics

content

content


Wonen aan een sfeervol plein
Appartementencomplex De Blinken ligt midden in het centrum van Heiloo, direct aan het Stationsplein. Als u de deur uit stapt, staat u op een sfeervol plein met bomen, bankjes, terrassen en een mooie bestrating. Een supermarkt, winkels, horeca en voorzieningen als de nieuwe bibliotheek en het NS-station liggen aan en om het plein. De Blinken, dat is comfortabel wonen op een unieke locatie.

Comfortabel wonen
De woningen van De Blinken hebben vele pluspunten. De kamers zijn zeer ruim; de woonoppervlakten zijn groter dan in deze klasse gebruikelijk is. Bij de ontwikkeling van De Blinken is ingespeeld op een nieuwe trend: comfortabel wonen. Op alle denkbare manieren wordt op de woonbehoeften van de toekomstige bewoners ingespeeld. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om individueel een zorg- en servicecontract af te sluiten.

Grote terrassen, afwisselend uitzicht
De meeste appartementen van De Blinken hebben zowel voor als achter grote terrassen met een uitstekende zonligging. Aan de pleinzijde geniet u van de reuring van het Stationsplein en de Heerenweg. Aan de achterzijde geniet u van de rust van het besloten terras op het zuiden of westen. Op de eerste verdieping bevindt zich een aantrekkelijk aangelegde daktuin. Een afwisselend uitzicht is gegarandeerd.

 

Vloerkleed schapenvacht

energieadvies warmtepomp

Wandkleed industrieel

Kusterug.nl

Beveiligingsbedrijf Alkmaar

Zwarte douchetrekker

Vereniging van eigenaren parkeerplaats laadpaal

Blue butterfly

AGHsupport.nl

Bestraten per m2

Link toevoegen

Link toevoegen